Multimedija / 20.10.2021

Mališani dječijeg vrtića oduševili Zvorničane svojim kreacijama

Slika
Maskenbal

Naš grad danas je bio u znaku najmlađih sugrađana, koji su za mame i tate, ali i sve Zvorničane priredili maskenbal.

Maskenbal

Na jednom mjestu okupili su se Betmeni, Spajdermeni, doktori, policajci, princeze, pčelice Maje, bundevice.... i izmamili osmjehe na licima prolaznika.  

Maskenbal

Mališani Dječijeg vrtića "Naša radost" u svojim maštovitim kreacijama prošetali su glavnom gradskom ulicom praćeni svojim roditeljima, bakama i dekama koji su kao i svake godine došli  da  naprave fotografije za porodične albume .

Maskenbal

Bilo je tu i osmjeha, ali i plakanja te poneko zevanje jer se nekome spavalo.

Maskenbal

 

Direktor  Vukomir Stanković je podsjetio da je   maskenbal prvobitno bio najavljen u okviru “Dječije nedelje”, ali je zbog loših vremenskih prilika odgođen. 

Maskenbal

„ Ovo je jedna preljepa slika našeg grada u kojoj je učestvovalo 250 mališana , i naši sugrađani su mogli da vide kako su i roditelji i djeca, ali i naši vaspitači bili kreativni u osmišljavanju onoga čime će se djeca predstaviti „, rekao je Stanković.

Vukomir Stankovic

 

U dva objekta vrtića „ Naša radost „ upisano je 310 mališana u različite vaspitačke grupe. Stanković je istakao da još uvjek postoje liste čekanja za upis mališana u ovu predškolsku ustanovu.

Maskenbal

Trenutno su aktivnosti usmjerene na proširenje kapaciteta i nadam se da na proleće više neće postojati liste čekanja rekao je Stanković.