Multimedija / 30.01.2023

Održan “ Zimski džudo kamp” u Zvorniku

Slika
džudo

U Zvorniku je  od 27.do 29.januara održan  „Zimski džudo kamp“, koji je organizovao  Džudo savez Republike Srpske, dok su tehnički organizatori bili  dva džudo kluba iz Zvornika, „Sokolovi“ i „Srpski soko“.

Slika
džudo

Kako je za Osvit radio rekao predsjednik Džudo saveza Republike Srpske i potpredsjednik Džudo saveza BiH, Ognjen Pavlović ,od momenta donešenja odluke da se održi zimski kamp u Zvorniku do realizacije samog kampa okupilo se  oko 200 takmičara,50 trenera i oko 50 sudija.

Slika
džudo

Drago mi je da su svi učesnici otišli sa lijepim utiscima iz Zvornika i sa nekim novim znanjima.Zimski džudo kamp je bio koncipiran iz tri dijela ,takmičarski kamp koji je vodio Mitar Mrdić iz Trebinja,trenerski seminar koji je vodio generalni sekretar Džudo saveza ,Siniša Đukić  i sudijski semnar koji je vodio  Ljubiša Majdov sa saradnicima Danetom Pepićem i Mladenom Vukovićem-rekao je Pavlović.

Slika
džudo

Pored klubova iz Republike Srpske učesnici “Zimskog džudo kampa”  bili su i takmičari iz Federacije BiH i Srbije.Pokrovitelji su bili  Gradska uprava Zvornik i Ministarvo porodice, omladine i sporta u Vlade Srpske.