Multimedija / 29.06.2023

Održana “Konferencija beba” u Zvorniku

Slika
konferencija

U Rekreativno sportskom centru u Zvorniku održana je  „Konferencija beba“, tradicionalna manifestacija koju organizuje Dječiji vrtić „Naša radost“.

Slika
Konferencija beba bebe

Manifestaciju je svečano otvorila Dragana Milošević, šefica  kabineta gradonačelnika Zvornika, koja je rekla da je ovo jedna od najljepših manifestacija u našem gradu.

“Djeca su naše najveće bogatsvo i mi smo veoma ponosni na ovoliki broj naših najmlađih sugrađana.Porodica  ima veoma značajnu ulogu u našem društvu kao i odgovorno roditeljstvo”-rekla je Milošević.

Kako je za Osvit radio rekao direktor Dječijeg vrtića”Naša radost”Vukomir Stanković cilj ove manifestacije je populacija nataliteta,rađanje djece,briga za djecu.

Na manifestaciji je učestvovalo oko 250 mališana uzrasta od 1 do 3 godine koji su se takmičili u puzanju,ono mali stariji u trčanju,organizovano je i takmičenje očeva u brzom presvlačenju beba,  izabrana je  najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara.

Slika
Konferencija beba tata

Ovom prilikom tate su zamjenili  uobičajeni posao mama i pokazali vještine u presvlačenju beba, a pobjednik u presvlačenju beba je bio Nikola Danojlović iz Zvornika.

Slika
Konferencija beba ples 1

U revijalnom dijelu programa, nastupila su djeca iz zvorničke starije vrtićke grupe”Bambi”.