Multimedija / 12.12.2022

Otvaranje novog bloka bolnice u Zvorniku na proljeće

Slika
bolnica

U toku su radovi na priključenju kompletnog novog bloka bolnice Zvornik  na vodovodnu i kanalizacionu mrežu a planirano je da se radovi završe u narednih sedam dana.

Trenutno se izvode unutrašnji radovi,  postavljanje elektroinstalacija, oblaganje unutrašnjih zidova i postavljanje stolarije.U narednom periodu biće urađeni finalni untrašnji radovi, uređenje spoljašnjosti i okoline bolnice ,postavljanje vanjske stolarije, radovi na završetku rekonstrukcije, operacioni blok i suteren.

Prilaz bolnici zbog građevinskih radova na  izgradnji novog bloka bolnice  trenutno nije u potpunosti prohodan za pacijente ali je omogućen prilaz stepeništem u blizini ulaza u bolnicu kao i ulaz u Dom zdravlja. Iako je bilo govora da će novi blok  bolnice  biti otvoren do kraja godine  završetak radova i otvaranje prolongirano je na proljeće.

Slika
bolnica

Ovo je najveći projekat na regiji Birač u proteklih 30 godina a izgradnja novog bloka bolnice   kao i adaptacija postojećeg, podiće  kvalitet zdravstvenih usluga na još veći nivo.