Zvornik / 20.11.2023

Policijska uprava Zvornik organizovala Dan otvorenih vrata

Slika
e

Policijska uprava Zvornik povodom Međunarodnog dana djeteta koji se obilježava 20. novembra, organizovala je  Dan otvorenih vrata.

U sklopu ove aktivnosti djeci iz Dnevnog centra za djecu i mlade Zvornik – EMMAUS, uzrasta od 4 do 14 godina, u Policijskoj upravi na parking prostoru, prezentovana su  materijalno-tehnička sredstva sa kojom raspolažu organizacione jedinice ove Uprave i koje  koriste pri obavljanju redovnih poslova i zadataka.

Slika
o

Kako je za naš radio rekla portparolka Policijske uprave Zvornik, Jelena Ivanović, posebno im je zadovoljstvo što mogu ugostiti djecu iz Dnevnog centra za djecu i mlade Zvornik – EMMAUS   i na ovaj način prenjeti jedinstvenu poruku da je policija u službi zaštite  djece i njihovih prava.

Slika
o

Defektolog u Dnevnom centru za djecu i mlade Zvornik – EMMAUS, Manuela Čanković, rekla je da su veoma rado prihvatili da Međunarodni dan djeteta obilježe uz pripadnike Policijske uprave Zvornik, kojima djeca uvjek mogu da se obrate u situacijama kada prepoznaju da su ista ta prava narušena.

Slika
e

Mališanima su policijski službenici Policijske uprave  Zvornik danas predstavili opremu  i naoružanje koje koriste prilikom obavljanja policijskih poslova u cilju zaštite svih građana