Multimedija / 06.09.2022

Ponovo u Zvorniku Radničke sportske igre

Slika
RSI naslovna

Radničke sportske igre juče su postrojavanjem ekipa i intoniranjem himne zvanično otvorene. 

RSI 7

Na žalost, tribine terena Sokolskog doma bile su prazne. Nekada je to bilo drugačije. Tribine su bile prepune sugrađana, koji su dolazili da bodre svoje kolege. Ono što se nasreću, nije promjenilo je radničko raspoloženje, procjene ko će se od ekipa naći u finalnim utakmicama.

Nakon 13 godina pauze, 18 ekipa odmeriće snage u osam disciplina. Takmičenje će trajati do petka 9.septembra kada su zakazane finalne utakmice i takmičenje u nadvlačenju konopca.

Zoran Milutinovic

Zoran Milutinović, izvršni sekretar u Regionalnom sindikalnom centru Zvornik, izrazio je zadovoljstvo što su uspjeli da organizuju radničke sportske igre.

RSI 2

On je pozvao sugrađane da dođu da bodre takmičare i dodao da će se utakmice igrati na sportskim terenima Sokolskog doma, Osnovne škole “ Sveti Sava”, na gradskoj plaži, u Rekreativno sportskom centru i u Šah klubu.

RSI zahvalnice

Poželjevši svima puno sportske sreće i da se dobro druže, on je pre početka takmičenja uručio zahvalnice kapitenima svih ekipa od kojih je jedna iz Osmaka.

Utakmica 2

Nakon otvaranja sportske snage prvo su odmjerili takmičari u basketu i to ekipe Gradske uprave i SŠC „Petar Kočić“.

Zoran Stevanovic

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović je otvarajući Radničke sportke igre rekao da je mnogo godina prošlo kada je jedan ovakav događaj organizovan. Zahvalan sam organizatorima na energiji koju su uložili da se radni ljudi sa ovih prostora okupe i na ovaj način. “Svi ste pobjednici, čim ste danas ovdje došli. Sam osjećaj za druženje i takmičenje je nešto posebno, želim vam da se lijepo provedete, da tribine budu popunjene i da svi pođete sa igara puni pozitivnih utisaka.“