Zvornik / 05.03.2022

Servisne informacije za 05.03.2022.godine.

Slika
title

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, zabeleženo je jedno krivično delo u Zvorniku, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, u Srebrenici i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda s materijalnom štetom u Bratuncu.  U istom periodu, jedno lice u Bratuncu je lišeno slobode zbog odbijanja da se podvrgne alkotesitranju.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, imali su jednu intervenciju na gašenju požara na porodičnoj kući u naselju Vidakova njiva,,na kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Na području TJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima odvija po suvim i mestimično vlažnim kolovozima. Na putevima nema ostataka snega niti leda. Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -4º u višim do -0º u nižim predelima regije Birač.

 Iz preduzeća “Vodovod i komunalije”informacija da je vodosnadbevanje za danas uredno.

Sa Autobuske stanice Zvornik  ovog jutra svi autobusi saobraćaju po redu vožnje.

Što se biometeorološke prognoze tiče, danas je nepovoljna za srčane bolesnike i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom.Od meteropatskih reakcija moguć je pad koncentracije,pospanost i glavobolja..

Danas  će biti pretežno do potpuno oblačno vreme, u nižim predelima sa kišom, a na planinama sa snegom. Prema noći na nedjelju očekuje se sneg, koji će početi da pada u većini krajeva, pa i na severu. Duvaće slab vetar, severnih smerova, a na planinama povremeno veoma jak. Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od- 4 do 1 stepen, u višim predelima na istoku od – 8 stepeni, dnevna od 3 do 7 stepeni, na jugu do 9 stepeni Celzijusovih.