Zvornik / 17.01.2022

Servisne informacije za 17.01.2022.godine.

Slika
kućica

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična dela, u Skelanima i Milićima. U istom periodu nije bilo zabeleženih slučajeva narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć.

 U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima odvija po suvim i mestimično mokrim kolovozima. Na putevima nema ostataka snega ni leda. Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -6º u višim do -3º u nižim predelima regije Birča. 

Iz preduzeća”Vodovod i komunalije” informacija da je vododosnadbevanje za danas uredno.

Sa Autobuske stanice Zvornijk ovog svi autobusi saobraćaju po redu vožnje.

Što se biometeorološke prognoze tiče danas je nepovoljna za astmatičare i nervno osetljive osobe,dodatan oprez se savetuje i srčanim bolesnicima.Od meteropatskih reakcija moguća je glavobolja  bolovi u kostima.

Danas će biti sunčanije vreme, uz malu do umerenu oblačnost, a tokom noći su moguće slabije padavine. Prema večeri očekuje se novo naoblačenje koje će tokom noći doneti slabe padavine,. Moguć je slab sneg mestimično na istoku i u centralnim predelima, u višim predelima i na planinama. Duvaće slab i promenljiv jetar, uveče i tokom noći na istoku i jugu umeren do jak severozapadni i zapadni. Dnevna temperatura vazduha od 3 do 9 stepeni, na jugu do 12 stepeni, a u višim predelima od -1 stepen Celzijusov