Zvornik / 24.01.2023

Servisne informacije za 24.01.2023.godine.

Slika
Snijeg magistrala

Na području koje pokriva PU Zvornik evidentirano je jedno krivično djelo u Milićima.Zabilježena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, na području PS Kozluk i PS Bratunac.Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda na području Srebrenice u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu zvorničke bolnice rođena je jedna beba,jedna djevojčica.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija

Danas se izvode radovi na trafostanici „TŠC Karakaj“ te će potrošači na izlazu prema mlinu bez električne energije biti u periodu od 9 do 13 časova.

Saobraćaj se na putevima regije Birač, odvija po mokrim kolovozima. Mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Zeleni Jadar-Bratunac, Vlasenica-Luke i Milići-Skelani.

Sa autobuske stanice Zvornik autobusi saobraćaju redovno.

Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za većinu hroničnih  bolesnika,dodatan oprez se savjetuje srčanim bolesnicima.Od meteropatskih reakcija moguća je nesanica,nervoza i glavobolja.

Danas se očekuje oblačno vrijeme sa slabim padavinama, uz dnevnu temperaturu vazduha od jedan do 10 stepeni Celzijusovih. U nižim predjelima će padati kiša i susnježica, a u brdsko-planinskim snijeg, dok će na jugu biti suvo, uz razvedravanje i sunčanije i malo toplije vreme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Јutarnja temperatura vazduha biće od – 1 do 3 stepena, na jugu do 5 stepeni , u višim predjelima od – 5 stepeni a dnevna od 1 do 6 stepeni , na jugu do 10 stepeni , u višim predjelima od – 2 stepena Celzijusova.Duvaće slab vjetar, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.