Zvornik / 27.12.2021

Servisne informacije za 27.12.2021.godine.

Slika
title

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična dela, dva u Milićima, a jedno u Kozluku, četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, u Kozluku, Zvorniku, Milićima i Šekovićima, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zelinju. U istom periodu, devet lica je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, po tri u Milićima i Kozluku, a u Osmacima, Bratuncu i Šekovićima po jedno lice.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna devojčica. 

Saobraćaj se na putevima odvija po mokrim kolovozima. Na prevoju Han Pogled i danas su mogući jaki udari vetra, a oprez je potreban zbog mogućnosti odrona na putnim pravcima uz rečne kotline i useke. Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od 3ºC u višim do 5ºC u nižim predelima regije Birča.

Iz preduzeća “Vodovod I komunalije” informacija da je vodosnadbevanje danas uredno,bez planiranih isključenja.

Što se biometeorološken prognoze tiče, danas se poseban oprez savetuje srčanim bolesnicima I astmatičarima.Od meteropatskih reakcija moguća je glavobolja,pospanost ip ad koncentracije.

Danas  će biti oblačno vreme sa kišom i hladnije u odnosu na prethodni period, a na planinama u i ujutru može kratko provejavati slab sneg. Na jugu, u centralnim predelima i jugoistoku ujutru se očekuje jača kiša, dok tokom dana padavine postepeno slabe i prestaju do večeri, uz smanjenje oblačnosti.,vetar slab do umeren, severozapadni, na jugu južnih smerova.  Najniža dnevna temperatura od 1do 5 stepeni, na jugu 10 stepeni, a najviša dnevna od 3do 8 stepeni, na jugu 12 stepeni Celzijusovih.