Zvornik / 31.03.2022

Servisne informacije za 31.03.2022.godine.

Slika
title

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila su se dva krivična dela u Zvorniku i jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Zvorniku.U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dve intervencije na gašenju požara u Snagovu i Trnovici. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. 

Na području TJ Zvornik danas nema planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima odvija po vlažnim kolovozima. Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od 5º u višim do 8º u nižim predelima regije Birač.

Iz preduzeća “Vodovod i komunalije”informacija da je vodosnadbevanje za danas uredno.

Biometeorološka prognoza danas će biti relativno nepovoljna za srčane bolesnike i osobe sa respiratornim problemima.Od meteropatskih reakcija mogući su bolovi u kostima,pad koncentracije i glavobolja.

Danas  se očekuje oblačno vreme sa kišom. Tokom dana kiša će padati u većini krajeva, obilnija na jugu i u centralnom pojasu, gde  se očekuje i grmljavina. Na istoku i severoistoku mestimično će padati slabija kiša.Posle podne i uveče vreme bez promene, s tim što ponegde može biti i perioda suvog vremena. Duvaće umeren i jak vetar južnog smera, povremeno i sa olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između 7 i 12 stepeni, a najviša dnevna između 12 i 18 stepeni Celzijusa.