Zvornik / 15.12.2021

Skoro zaboravljena pisma obradovala zaposlene, ali i pacijente Bolnice Zvornik

Slika
Bolnica naslovna

U Bolnicu Zvornik stigla je neobična i u svakom pogledu posebna pošiljka.

Bolnica

Riječ je o pregršt skoro zaboravljenih pisama.Učenici odeljenja III-5  Osnovne škole “ Sveti Sava” sa svojom učiteljicom iznenadili su zaposlene, ali i hospitalizovane pacijente pismima, ali i njihovim sadržajem .  

Bolnica

Pisma, kao i koverte sami su osmišljavali učenici, a sadržaji pisama obradovali su sve i izmamili na lice velike osmjehe .  U pismima su se, mališani ,  zahvaljivali doktorima za sav njihov trud i požrtvovanost, a pacijentima su poslali poruke podrške u njihovom daljem liječenju. Takođe su im  poželjeli srećne predstojeće praznike.

Bolnica

Ova neobična pošiljka izazvala je brojne osmijehe na licima  zaposlenih, kao i na licima pacijenata i dala im snagu da njihova borba za zdravlje bude još snažnija i upornija.

Bolnica

Doktori sa odjeljenja nisu mogli sakriti oduševljenje ovim divnom pažnjom.  U ime ustanove, zaposlenih i pacijenata zahvaljujemo se dječici odjeljenja III-5 i njihovoj učiteljici na ovoj sjajnoj ideji koja je pokazala da nekoliko lijepih riječi mogu izazvati velike osmijehe i radost, saopšteno je iz Bolnice Zvornik