Zvornik / 18.07.2022

Zvornik : Radničke sportske igre zakazane za 29 avgust

Slika
RSI naslovna

Radničke sportske igre u Zvorniku biće održane 29.avgusta, odlučeno je na prvom sastanku sindikalnih organizacija Zvornika.

Zoran Milutinovic

Prema riječima Zorana Milutinovića izvršnog sekretara Regionalnog sindikalnog centra Zvornik, na sljedećim sastancima će biti odlučeno koliko će igre trajati sedam ili deset dana.

Dogovoreno je da, se radnici iz zasada 15 prijavljenih sindikalnih organizacija,  takmiče u malom fudbalu za muškarce, koje će biti održano u večernjim satima na terenima ispred Sokolskog doma, dok će muške i ženske ekipe, na  terenima na Drini, odmjeriti snage u odbojci na pjesku.

RSI Zvornik 1

Basket će se igrati na terenu kod Osnovne škole “ Sveti Sava”, a biće organizovana i takmičenja u stonom tenisu i pikadu . Za poslednje veče, kada će biti održane finale utakmice, biće organizovano i  neizostavno nadvlačenje konopca.

RSI 3

Milutinović kaže da se Radničke sportske igare u Zvorniku , organizuju u godini koja je posebno značajna za Savez sindikata  Republike Srpske, jer 25.avgusta se obilježava jubilej 30 godina rada i postojanja. On je dodao da se Radničke sportske igre , koje su zadnji put održane daleke 2009 godine, organizuju uz podršku grada Zvornik.

RSI Zvornik 2

Za sada su svoje ekipe prijavile sindikalne organizacije iz obe srednje škole, Policijske uprave Zvornik, Bolnice i Doma zdravlja,Gradske uprave,  Elektrodistribucije, Mtela, osnovnih škola iz Čelopeka, Zvornika, Roćevića, Osmaka, potom Vitinke, Osnovnog suda, preduzeća Zvornik stan ….

D.J