Zvornik / 03.06.2022

Večeras kik boks spektakl u Zvorniku; Drobnjak : Očekujem pobjedu

Slika
Drobnjak Gjorgijev

Zvorničanin kik bokser Nikola Drobnjak pozvao je sve građane Zvornika i okolnih gradova da večeras dođu u Sportsko rekreativni centar i podrže sve takmičare u velikom Arena fight night turnir u kik boksu. Meč između Nikole Drobnjaka i Dimitri Gjorgijeva je poslednji. Nikola se nada da će pobjedu proslaviti zajedno sa svojom publikom.

Nikola Drobnjak

Sinoć je izvšeno vaganje odnosno provjera kilaže svih tamičara. Svi takmičari su zadovoljili propisane norme težine, a vaganje je proteklo u fer i sportskoj atmosferi.

Posjetioci će večeras imati priliku da pogledaju sedam uvodnih mečeva, pred glavni meč za titulu prvaka Evrope u disciplini “ Low kick” u koje se sastaju Zvorničanin Nikola Drobnjak i Dimitri Gjorgijev iz Sjeverne Makedonije.

Nikola i Dmitar

Nikola Drobnjak nam je rekao da nikada nije ni pomišljao da će se boriti za pojas prvaka Evrope.

“Za mene, i za moju  karijeru, koja je počela malo kasnije, ovaj meč znači mnogo. Posebno kada imamo u vidu da se sastajem sa protivnikom koji mi je “ uzeo” zlato na Svjetskom prvenstvu prošle godine u Italiji “, kaže za radio Osvit ,Nikola Drobnjak .

Pripreme za ovaj meč traju, mogu slobodno reći 12 godina koliko se bavim ovim sportom. Poslednja dva i po mjeseca spremao sam se u najboljem mogućem klubu, koji je mogao da zadovolji sve moje potrebe za ovaj meč. Trenirao sam sa trenerom koji me dobro poznaje i moju psihičku i fizičku stranu i najbolji je trener po meni za kik boks. Spremao sam se punom parom, sve je išlo “ na moju ruku” , nisam imao ni jednu povredu , imao sam dobre sparinge i zbog svega navedemog, ja očekujem pobjedu, ističe Drobnjak.

Devojke 2

On je pozvao sve građane Zvornika i okolnih gradova da večeras dođu u Sporsko rekreativni centar i uživaju u spektaklu koji počinje od 20 časova. Uživaćete u borbama , ali i u scenskom spektaklu. Dođite i podržite sve takmičare, ali i dvije takmičarke koje će otvoriti večeras kik boks spektakl, Maju Bogdanović i Anastasiju Petrović,  poručio je Nikola Drobnjak.

Devojke

Ulaznice se mogu kupiti u Domu omladine, a večeras i u  Sporsko rekreativnom centru, cijena je osam KM za tribinu i 15 KM za parter.

D.J